Impresii dupa Festivalul Plai de la Timisoara


A fost o onoare sa putem urca Iubitafizica pe scena Festivalului PLAI de la Timisoara. Pentru prima data, am jucat in fata unui public ce s-a aflat la festival pentru mai multe forme de arta, dincolo de cea a teatrului vizual, iar feedbackul sau a fost unul pe care l-am asteptat cu infrigurare, nefiind pregatiti pentru un asemenea moment ce ne-a impresionat la finalul spectacolului.

Profesionalismul organizatorilor a fost unul impecabil. Am jucat in premiera pe o scena construita pe nevoile noastre de la zero. Am putut regla inaltimea, culisele, ecranul proiectorului, volumul sunetului atat in boxe cat si in monitoarele de pe scena etc. Fiind o reprezentatie in aer liber, conditiile tehnice sunt mult mai dificil de reglat comparativ cu acelea care se gasesc deja setate intr-o sala de teatru.

Ne-a impresionat pana la lacrimi reactia publicului de la final. Aplauzele sale si uralele ne-au lovit direct in suflet si le vom purta in memorie toata viata.

Dorim sa le multumim organizatorilor pentru invitatie, personalului tehnic pentru profesionalismului impecabil de care au dat dovada si voluntarilor pentru entuziasm si implicare. Festivalul PLAI de la Timisoara a fost o experienta de neuitat pentru Lightwave Theatre Company.

This slideshow requires JavaScript.