Reflection (non-verbal), la Gradina cu Filme

Reflection Lightwave Theatre Company

Pe 17 septembrie, ora 21:00, vom duce povestea non-verbala din Reflection la Gradina cu Filme, un spatiu superb din Bucuresti pe scena caruia suntem onorati sa jucam. Daca 2014 a fost unul agitat pentru Iubitafizica, 2015 este unul plin pentru personajele din Reflection, productia calatorind in afara Capitalei in orase precum Craiova, Arad si Timisoara, emotionand pana la lacrimi.

Este primul spectacol Lightwave Theatre Company, ce a avut premiera oficiala pe 1 martie 2014 la Godot Cafe-Teatru. De atunci, a suferit modificari substantiale pana la forma finala de astazi ce difera in proportie de 80% de cea lansata initial. O poveste plina de emotie ce are in prim-plan relatia de iubire dintre doi batrani, una peste care timpul a lasat urme adanci. Amintirile trecutului ii inveselesc pentru a-i arunca apoi in prapastia emotionala din care nu reusesc sa iasa.

Caracteristica non-verbala face din Reflection un spectacol ideal pentru locurile frecventate de spectatori straini, limba universala fiind compusa din imagini, poveste, muzica si proiectii video.