Reflection, la Vama sub Lumini de Oscar

Reflection Lightwave Theatre VSLO

La un an de la Iubitafizica by Lightwave Theatre de la Vama Veche, ne-am intors acolo pe 25 august cu spectacolul Reflection. Vama sub Lumini de Oscar este un festival de fotografie si arte vizuale foarte drag noua cu participanti atat din Romania cat si din strainatate. Ne-am bucurat foarte mult cand am primit invitatia de a juca in fata unui public atat de frumos.

Reprezentatia a avut loc la Povestea Ceaunului, unde am si fost cazati. Nu putem spune decat ca mancarea a fost extraordinara, conditiile de exceptie, personalul saritor, iar atitudinea generala a organizatorilor si participantilor magulitoare. Ne-am bucurat de o terasa plina, intr-un festival ce ridica Vama Veche din nisipurile miscatoare in care se afunda uneori.

Spectatori atat romani cat si straini ne-au strans mana la finalul reprezentatiei si ne-au multumit pentru trairile pe care le-am transmis de pe scena. Emotiile pe care le-am simtit in fata lor au fost inaltatoare si suntem mandri ca am participat din nou la Vama sub Lumini de Oscar. Vom pregati ceva special pentru editia de anul viitor.

Multumim, Andreea si Catalin Rudolf, pentru invitatie si pentru ca ne-ati primit cu atata prietenie. Ne sunteti foarte dragi.