Laboratorul de Iubitafizica este aproape gata

In iarna lui 2013, ne-am asumat un task greu pentru Romania – strangerea fondurilor necesare productiei unui spectacol precum Iubitafizica (dupa cartea scrisa de Iulian Tanase). Bugetul necesar estimat a fost de 3000 euro, iar prietenii de la We Are Here ne-au indrumat astfel incat sa adunam macar o parte din bani, daca nu pe toti. Optand pentru tinta flexibila, adica sa primim banii, daca acestia depasesc 30% din suma, ne-am ales cu 1260 euro, bani care au avut ca destinatie materialele necesare papusilor, decorului, efectelor speciale, costumelor si asa mai departe.

In momentul acesta, totul este pregatit. Mai facem ultimele retusuri pentru ca laboratorul de iubitafizica sa isi deschida portile pe 27 iunie, la Godot Cafe Teatru.

Nu a fost deloc usor. Sapte papusi, patru tipuri de manuire, patru papusari si un final magistral. Sute de ore de munca, emotii, victorii tehnice (dar si esecuri) si incredere intr-un proiect unic in Romania.

Vocea autorului cartii Iubitafizica, Iulian Tanase, te va purta prin spectacolul ce se va desfasura pe scena. Consulta Calendarul de Spectacole pentru a fi la curent cu reprezentatiile.